top of page
20231219_Karmeliet_024.jpg

Bachelor Culinary Arts

Bouwen aan een succesvolle carrière in de horeca en gastronomie

20231219_Karmeliet_052.jpg

Een combinatie van hotelmanagement en culinaire vakken van hoog niveau.

FCAC presenteert met trots haar Culinary Arts Specialisatieprogramma als onderdeel van de Bachelor Hotelmanagement.

 

Het bachelorprogramma van 3 jaar brengt de management- en culinaire vaardigheden van studenten naar een hoger niveau. Mentor van het programma is niemand minder dan voormalig Drie-Michelin-sterrenchef Geert Van Hecke.

20231219_Karmeliet_029.jpg

Unieke cursuslocaties

Voormalig drie-Michelin-sterrenrestaurant 'De Karmeliet***' is de locatie waar de meeste culinaire kunstcursussen worden georganiseerd. Het is een unieke locatie in het centrum van Brugge.

​

Voormalig restaurant Tête Pressée is onze tweede locatie. Met zijn open keukenconcept leent Tête Pressée zich uitstekend voor workshops van internationale chefs, maar ook voor het restaurant dat je samen met je medestudenten runt tijdens je derde jaar.

  • Instagram
  • Facebook

©2024 Flanders Culinary Arts Centre

bottom of page